Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται το απόγευμα της Κυριακής (23/8) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων προς την Αθήνα.
Τα σημαντικότερα προβλήματα καταγράφονται στο ύψος της Κινέτας και των Μεγάρων, όπου τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Κακιά Σκάλα, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα διόδια της Ελευσίνας.
Στα υπόλοιπα τμήματα του οδικού δικτύου η κυκλοφορία διεξάγεται προς το παρόν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, ο αριθμός των οχημάτων αναμένεται να αυξηθεί όσο προχωρά η επιστροφή προς την πρωτεύουσα.
Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ
Αυξημένη η κίνηση και στα λιμάνια
Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής, με την επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου να είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Τα περισσότερα πλοία δένουν γεμάτα από οχήματα και επιβάτες σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, με το Λιμενικό να ανακοινώνει, αύριο, Δευτέρα, αναλυτικά στοιχεία για το πρώτο, μεγάλο κύμα επιστροφής.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι το τρέχον τριήμερο αναχώρησαν από τα τρία λιμάνια πάνω από 80.000 επιβάτες, κάτι που σηματοδοτεί ότι για πολλούς οι διακοπές θα συνεχιστούν και η Αθήνα θα παραμείνει, για λίγο ακόμα, σε πιο ήπιους ρυθμούς.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
