Μία 46χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Κάτω Αχαΐα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στη συνέχεια τυλίχθηκε...
στις φλόγες.Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 15:30 στην παλιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, κοντά στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και στο ύψος του εστιατορίου «Πικ Νικ». Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία.
Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 46χρονης έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι πυροσβέστες προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και στη συνέχεια εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο όχημα. Η 46χρονη είχε ήδη χάσει τη ζωή της και η σορός της ανασύρθηκε από το καμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μητέρα μιας 25χρονης κόρης, η οποία διαμένει στο εξωτερικό. Η 46χρονη εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής και, την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα, επέστρεφε στο σπίτι της από την εργασία της.
Τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα: Ποια ήταν η 46χρονη
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου νοσηλεύεται.
Λόγω του τροχαίου και της επιχείρησης των σωστικών συνεργείων, η κυκλοφορία στην παλιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου επηρεάστηκε για αρκετή ώρα, με την Αστυνομία να προχωρά στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η Τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση και εξετάζει τα στοιχεία από το σημείο του τροχαίου, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της μετωπικής σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μ
άθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
