Latest News

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026

Σοκ στη Λάρισα: Στην εντατική νοσηλεύεται 19χρονος με εγκεφαλική αιμορραγία – Βρέθηκε αναίσθητος σε χώρο που συχνάζουν νεαροί


 
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου ένας 19χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χώρο στην οδό Φαρσάλων, ο οποίος αποτελεί σημείο συνάντησης αρκετών νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που βρίσκονταν στον χώρο ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές και ανέφεραν ότι ο 19χρονος βρέθηκε λιπόθυμος.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος φέρει μώλωπες στο κεφάλι, γεγονός που έχει προκαλέσει ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε αναίσθητος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς προηγήθηκε του περιστατικού. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε αναφορά στην Αστυνομία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό το βράδυ που εντοπίστηκε ο νεαρός.

Ως εκ τούτου, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, αλλά και τυχόν μαρτυρίες που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στις συνθήκες του περιστατικού.

Οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν αν ο 19χρονος αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα ή αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό που οδήγησε στην κατάστασή του.

Κρίσιμη η κατάσταση του 19χρονου

Η κατάσταση της υγείας του 19χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του, ενώ οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη πριν από τον εντοπισμό του.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο