Latest News

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026

Πέλλα: Έκανε… μετακόμιση στον κήπο του γείτονα – «Σήκωσε» φοίνικες και γιούκα αξίας 12.500 ευρώ

 


Μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη υπόθεση κλοπής ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Πέλλα, με πρωταγωνιστή έναν 51χρονο και λεία που αυτή τη φορά δεν ήταν χρήματα, κοσμήματα ή ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά… φοίνικες και γιούκα.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Έδεσσας, μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την εξαφάνιση καλλωπιστικών φυτών από αυλή οικίας.

Η κλοπή των 12.500 ευρώ

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Αυγούστου 2026, όταν ο 51χρονος φέρεται να μπήκε στην αυλή σπιτιού σε περιοχή της Πέλλας.

Από εκεί φέρεται να αφαίρεσε σειρά καλλωπιστικών φυτών, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν δύο φοίνικες και τρία γιούκα.

Η αξία των φυτών μόνο αμελητέα δεν ήταν, καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παθών στις Αρχές, η συνολική τους αξία ανέρχεται στις 12.500 ευρώ.

Βρέθηκαν και επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη

Οι αστυνομικοί κατάφεραν στο πλαίσιο της έρευνας να εντοπίσουν τα κλεμμένα φυτά, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Η υπόθεση, ωστόσο, δεν κλείνει εδώ. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν εάν ο 51χρονος συνδέεται και με άλλες παρόμοιες κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο