Με αυξημένη κίνηση ξεκινά το πρωί της Δευτέρας 4/05 η κυκλοφορία στους βασικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, με τον Κηφισό να βρίσκεται στο «κόκκινο»... από νωρίς.
Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στο λιμάνι του Πειραιά, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Αττική Οδό, καθώς και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Πολύ έντονο μποτιλιάρισμα καταγράφεται στον Κηφισό, από τη Λεωφόρο Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κίνηση να διεξάγεται με δυσκολία.
Παράλληλα, χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στη Λεωφόρο Αθηνών–Κορίνθου (σε είσοδο και έξοδο), καθώς και στην Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας, τόσο στο τμήμα προς Καλυφτάκη όσο και στην κάθοδο προς Αθήνα.

Αυξημένη κίνηση τώρα σε:
- Αλεξάνδρας
- Μεσογείων
- Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
- Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
- Λ. Κηφισίας (άνοδος)
- Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
- Βασ. Σοφίας (άνοδος)
- Βασ. Κωνσταντίνου
- Καλλιρρόης
- Λ. Συγγρού (άνοδος)
- Καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης στο Λιμάνι του Πειραιά αλλά και στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα).
- Αλλά και η Λ.Σχιστού είναι μποτιλιαρισμένη.
