Η συμμορία επανεμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου στην Κάτω Τιθορέα, βάζοντας στο στόχαστρο τράπεζα από την οποία κατάφεραν να πάρουν περίπου 200.000 ευρώ. Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αστυνομικοί του «ελληνικού FBI» συνέλεγαν στοιχεία. Βίντεο, μαρτυρίες, πληροφορίες από δίκτυα. Είχαν ενδείξεις για εμπλοκή ατόμων που κινούνται στο περιθώριο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Χθες, όταν είδαν τις κινήσεις των δραστών, κατάλαβαν ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που χαρτογραφούσαν επί ένα χρόνο. Προσήχθησαν οκτώ άτομα, και σήμερα αναμένεται όλοι τους να συλληφθούν και τυπικά. Κανένας δεν έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ όλοι τους είναι μικρότεροι των 33 ετών. Τρεις τουλάχιστον προέρχονται από τον ιδιαίτερα ενεργό αντιεξουσιαστικό χώρο της Πάτρας. Μετά από καταδίωξη στη Στερεά Ελλάδα ακινητοποιήθηκε όχημα με πέντε επιβαίνοντες: τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι αν και βγήκαν από το αυτοκίνητο με τα όπλα στα χέρια παραδόθηκαν αμέσως στους αστυνομικούς όταν κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει περιθώριο διαφυγής.
Μέσα στο όχημα βρέθηκαν βαρύς οπλισμός: Kalashnikov, υποπολυβόλο Scorpion, τέσσερα πιστόλια και τέσσερις χειροβομβίδες. Σε έρευνες στα σπίτια τους η ΕΛ.ΑΣ. κατέσχεσε γεμιστήρες, πυροκροτητές και πλήθος φυσιγγίων.
Οι άλλοι τρεις προσαχθέντες εμφανίζονται ως ομάδα υποστήριξης της συμμορίας. Όλοι τους κρατούνται από το «ελληνικό FBI» και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας.
