Latest News

Κυριακή 24 Μαΐου 2026

Ιωάννινα: Νεκρός 31χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο – Ο υπαίτιος εγκατέλειψε

 


Ένας 31χρονος αλλοδαπός ποδηλάτης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ανατολή Ιωαννίνων μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο ο υπαίτιος... εγκατέλειψε.

Όπως αναφέρει το epirusgate.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1:10 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ανατολής.

Τραυματίστηκε θανάσιμα

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο νεαρός ποδηλάτης, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά το δυστύχημα, χωρίς να προσφέρει βοήθεια στο θύμα ή να ειδοποιήσει τις αρχές.

Η Τροχαία Ιωαννίνων διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του οχήματος και του οδηγού που ενεπλάκη στο δυστύχημα, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από την περιοχή.