Latest News

Πέμπτη 21 Μαΐου 2026

Ψυχικό: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ

 


Ένα νέο περιστατικό απάτης έλαβε χώρα την περιοχή του Ψυχικού, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα επιτήδειων που προσποιούνταν τους υπαλλήλους του... ΔΕΔΔΗΕ.

Το συμβάν διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Μαΐου, όταν οι δράστες, με το πρόσχημα ότι υπήρχε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του σπιτιού της, κατάφεραν να εισέλθουν στην κατοικία της.

Μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με την καταγγελία της ηλικιωμένης, οι απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και αφαίρεσαν κοσμήματα και πολύτιμα οικογενειακά κειμήλια. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε πάνω από 300.000 ευρώ, γεγονός που προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, προσπαθώντας να διαλευκάνει την κατάσταση και να αποδώσει δικαιοσύνη.