Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» για μια ακόμη ημέρα οι οδηγοί καθώς αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους...της Αθήνας.
Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, όπου στην άνοδο η κίνηση εκτείνεται από την Καβάλας έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο η συμφόρηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση και φτάνει μέχρι την περιοχή των ΚΤΕΛ, δυσκολεύοντας ιδιαίτερα τη διέλευση των οδηγών.
Ειδικότερα αυξημένη κίνηση καταγράφεται σε:
- Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
- Λ. Κηφισίας (άνοδος)
- Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
- Βασ. Σοφίας (άνοδος)
- Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
- Βασ. Κωνσταντίνου
- Καλλιρρόης
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση

Επιβαρυμένη είναι η εικόνα και στην Αττική Οδό, με το ρεύμα προς αεροδρόμιο να παρουσιάζει καθυστερήσεις από το Ζεφύρι έως την Ηρακλείου, ενώ προς Κόρινθο προβλήματα σημειώνονται κοντά στην έξοδο προς την Εθνική Οδό. Στο κόκκινο βρίσκεται και η Αθηνών-Κορίνθου από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω δρόμους, καθώς και στην παραλιακή προς Γλυφάδα, στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου από Ηλιούπολη έως Βύρωνα, στη Συγγρού στην άνοδο, αλλά και σε τμήματα των Μεσογείων και Κηφισίας.
Δείτε LIVE πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
