Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο Μαρούσι με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, το βράδυ της Κυριακής...5 Απριλίου.
Η 27χρονη φέρεται να έπεσε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει, καταλήγοντας αρχικά στον τρίτο.
Ωστόσο, το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η γυναίκα επέστρεψε στο διαμέρισμά της και, λίγη ώρα αργότερα, έπεσε εκ νέου στο κενό, αυτή τη φορά φτάνοντας μέχρι το ισόγειο. Η νεαρή τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
Την ίδια ώρα, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του 29χρονου συζύγου της, ρωσικής καταγωγής, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο να διαλευκανθεί η υπόθεση.
