Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στις ακριβείς συνθήκες και στα αίτια του θανάτου της 17χρονης, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στη διώρυγα της Κορίνθου... το μεσημέρι της Παρασκευής (17.4.26), αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη, που βρέθηκε νεκρή στη διώρυγα της Κορίνθου, έφυγε από το σπίτι της στις 19:50 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ όπως ανέφεραν οι γονείς της -που δήλωσαν την εξαφάνισή της 4,5 ώρες μετά στην αστυνομία, η ανήλικη ήταν πιεσμένη ψυχολογικά.
Η κοπέλα, που θα ενηλικιωνόταν σε πέντε μέρες, είχε αποχωρήσει από το διαμέρισμα που μένει με τους γονείς της, προκειμένου να παρακολουθήσει μάθημα σε φροντιστήριο στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Η 17χρονη είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο ενώ ακόμα εξετάζεται εάν έφυγε από τη Φιλοθέη περπατώντας ή με ταξί.
Το γεγονός ότι για τέσσερις περίπου ώρες δεν επικοινώνησε με το οικογενειακό της περιβάλλον αναστάτωσε τους γονείς της, με αποτέλεσμα η μητέρα της να προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να δηλώσει την εξαφάνιση της κοπέλας.
Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η 17χρονη σε σημείωμά της είχε αφήσει υπόνοιες ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.
Διώρυγα της Κορίνθου: Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε το Λιμενικό.
«Πρωινές ώρες σήμερα ενημερωθήκαμε για το περιστατικό. Η 17χρονη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Ποσειδωνίας, στην είσοδο της διώρυγας της Κορίνθου.
Ακολούθησε επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης της κοπέλας. Η ανάσυρση έγινε από ιδιώτη δύτη, παρουσία περιπολικού σκάφους και στελεχών της υπηρεσίας μας.
