Σε έξι προσαγωγές νεαρών προχώρησε η Αστυνομία στο Αγρίνιο καθώς ένας 16χρονος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και ξυλοδαρμού... το βράδυ του Σαββάτου από ομάδα νεαρών, ενώ δέχθηκε επιπλέον χτυπήματα με σουγιά στο πόδι.
Τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή τους. Αντίθετα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών 17χρονων, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και πλέον αναζητούνται.
Αιφνιδιαστική επίθεση
Σύμφωνα με το agrinionews, την ώρα του συμβάντος, το θύμα βρισκόταν στο σημείο μαζί με ένα συγγενικό του πρόσωπο και δέχθηκε την επίθεση αιφνιδιαστικά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις αρχές, ο ανήλικος υποστήριξε πως είχε προηγούμενες διαφορές με ορισμένους από τους δράστες.
Αμέσως μετά την επίθεση, ο 16χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Αρχικά επικράτησε έντονη ανησυχία λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος από το τραύμα στον μηρό.
Σύμφωνα με τα νεότερα ιατρικά δεδομένα, ο άμεσος κίνδυνος έχει ξεπεραστεί και δεν συντρέχει περαιτέρω λόγος ανησυχίας. Παρόλα αυτά, οι θεράποντες ιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταφοράς του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, προκειμένου να παρακολουθηθεί πιο στενά η κατάστασή του εξαιτίας της αιμορραγίας.
