Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το γήπεδο της Καλαμάτας, την Κυριακή (15/3), και παρέστη στην επίσημη εκδήλωση ανόδου της τοπικής ομάδας στη... μεγάλη κατηγορία.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’, ο Μεσσήνιος πολιτικός παρακολούθησε την τελετή απονομής του πρωταθλήματος της Super League 2 και συμμετείχε ενεργά στον γενικότερο ενθουσιασμό για την επιστροφή της «Μαύρης Θύελλας» στα σαλόνια της Stoiximan Super League. Φορώντας το παραδοσιακό ασπρόμαυρο κασκόλ, ο πρώην πρωθυπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής βρέθηκε στις κερκίδες των επισήμων και έγινε δεκτός με θέρμη από τους συμπατριώτες του.
Ο Σαμαράς και η συνάντησή του με τον Χαρίτση
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το παραπολιτικό σκέλος της ημέρας, καθώς στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο Αλέξης Χαρίτσης. Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν μια εγκάρδια αγκαλιά και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα των παρευρισκομένων.
Μαζί τους στα επίσημα ήταν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Δημιούργησαν έτσι ένα ενδιαφέρον μεσσηνιακό πηγαδάκι κατά τη διάρκεια της φιέστας. Η παρουσία του κ. Σαμαρά ήταν αποτέλεσμα της πρόσκλησης που του απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Πρασσάς.
Η φετινή πορεία της Καλαμάτας κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, καθώς η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από μια εντυπωσιακή χρονιά.
Το κλίμα στο γήπεδο ήταν εορταστικό και οι φίλαθλοι γιόρταζαν μια επιτυχία που περίμεναν εδώ και καιρό. Ο πρώην πρωθυπουργός μοιράστηκε τη χαρά της εξέδρας, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί με την ιδιαίτερη πατρίδα του και τις τοπικές αθλητικές επιτυχίες.
