Στη σύλληψη ενός 25χρονου μοτοσικλετιστή προχώρησαν αστυνομικοί, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με υπερβολική ταχύτητα στη λεωφόρο Μαραθώνος, στην περιοχή του... Μαραθώνα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μέσω συσκευής ραντάρ διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με ταχύτητα 151 χιλιομέτρων την ώρα, τη στιγμή που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στο συγκεκριμένο σημείο είναι 60 χλμ./ώρα.
Ο 25χρονος υπερέβη το όριο ταχύτητας κατά 91 χιλιόμετρα, γεγονός που, σύμφωνα με τις αρχές, δημιουργούσε σοβαρό κίνδυνο για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.
