Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης από τη Φυλή, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (27/03) εντοπίστηκε σε περιοχή της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη βρέθηκε στη Χερσόνησο, όταν το κινητό της τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές και οδήγησε στον εντοπισμό της.
Η 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κοπέλα φέρεται να διέμενε σε σπίτι 30χρονου άνδρα, με τον οποίο είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου και είχαν αναπτύξει φιλική σχέση.
Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της 17χρονης, Μαρίας Δ., είχε δηλωθεί στις 24 Μαρτίου 2026 από την περιοχή της Φυλής, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως υπήρχαν ενδείξεις που προκαλούσαν ανησυχία για την ασφάλειά της.
