Latest News

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026

Κακοκαιρία στην Αττική: Πλημμύρισε ο Ηλεκτρικός – Προβλήματα και στη λειτουργία και του Τραμ

 


Προβλήματα στην κυκλοφορία του Ηλεκτρικού και του τραμ προκάλεσε η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει... την Αττική.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, μέρος του δικτύου τόσο του Ηλεκτρικού, όσο και του Τραμ πλημμύρισε, με συνέπεια η κυκλοφορία να διεξάγεται σε ορισμένα τμήματα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Φάληρο – Πειραιάς και Ταύρος – Κηφισιά – Ταύρος, λόγω εισροής υδάτων στη Γραμμή στην περιοχή μεταξύ Φαλήρου – Μοσχάτου. Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί Μοσχάτο και Καλλιθέα.

Στη Γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Παλαιό Δημαρχείο – ΣΕΦ, λόγω εισροής υδάτων στον τροχιόδρομο στις περιοχές της Γλυφάδας και του Πειραιά