Latest News

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026

Θρίλερ δίχως τέλος για την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα - Δεν αναγνωρίζουν την κόρη τους στο νέο βίντεο από του Ζωγράφου


Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο μετέδωσε ο ΣΚΑΪ με την εξαφανισμένη Λόρα να κινείται στην περιοχή του Ζωγράφου την περασμένη Τετάρτη,  ωστόσο οι γονείς της Λόρας που είδαν το βιντεοληπτικό υλικό ανέφεραν πως δεν είναι η κόρη τους το κορίτσι που φαίνεται.

Την ώρα που οι τελευταίες μαρτυρίες ήθελαν την 16χρονη Λόρα να είναι στην Γερμανία, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την εξαφανισμένη Λόρα να κινείται στην περιοχή του Ζωγράφου...

την περασμένη Τετάρτη, κάτι που ανατρέπει την υπόθεση.

Το βίντεο  εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ήδη και δείχνει ένα κορίτσι, το οποίο οι Αρχές εκτιμούν πως είναι η Λόρα, να μπαίνει σε κατάστημα του Ζωγράφου και να ρωτά τον ιδιοκτήτη για το πού βρίσκονται θυρίδες παραλαβής προϊόντων εταιρείας κούριερ. Σύμφωνα με την μαρτυρία που έδωσε ο ιδιοκτήτης το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, την ημέρα της κακοκαιρίας, με το κορίτσι να μιλά σπαστά ελληνικά ενώ φόραγε κουκούλα.

Να σας θυμίσουμε ότι μία μαρτυρία μίας Ελληνίδας που υποστήριζε ότι είδε την 16χρονη Λόρα σε σταθμό του Βερολίνου στις 13 Ιανουαρίου στις 11.15 το πρωί,  είχε φέρει νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης. Αμέσως μετά από τη αυτή τη μαρτυρία οι ελληνικές Αρχές επικοινώνησαν με τις γερμανικές ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως το κορίτσι που της έμοιαζε ήταν η 16χρονη Λόρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η απάντηση από τις γερμανικές Αρχές ήταν ότι το σύστημα καταγραφής των καμερών στον προαστιακό σιδηρόδρομο του Βερολίνου δεν κρατά παραπάνω από μερικά εικοσιτετράωρα τις σχετικές εικόνες.

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης είπε πως καθώς η 16χρονη φαίνεται πως είχε αγοράσει ένα άλλο κινητό, το οποίο είχε φέρει στην Αθήνα, και δεν είχε ενεργοποιήσει ακόμα, ζήτησαν από τις γερμανικές αρχές να τους πουν εάν η συγκεκριμένη συσκευή έχει ενεργοποιηθεί στη Γερμανία, καθώς γνωρίζουν τον κωδικό του κινητού.

Η απάντησή τους θα έρθει εντός 24ώρου. Παράλληλα, οι Αρχές αναμένουν τα στοιχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.