Latest News

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

Λουτράκι: «Τη θώπευσε με καθαρά ερωτικά στοιχεία» - Σάλος με τις δηλώσεις του δικηγόρου της δασκάλας


Νέες αναταράξεις προκαλεί η υπόθεση στο Λουτράκι, όπου δασκάλα εικαστικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κατήγγειλε συμπεριφορά 6χρονου μαθητή, πυροδοτώντας πανελλαδικό σάλο και... αντιπαραθέσεις.

Η ίδια είχε αρχικά προβεί σε δημόσιες δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και λίγες ημέρες αργότερα ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας πως δεν είχε πρόθεση να πληγώσει την οικογένεια του παιδιού.

Ο δικηγόρος της, Στέλιος Μάρκελλος  το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου, δήλωσε ότι η πελάτισσά του έχει στοχοποιηθεί και υποστεί –όπως ανέφερε– προσβολές και συκοφαντίες μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση. Όπως είπε, αν δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση της εικόνας της, εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.

«Ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε σε πανελλαδική εμβέλεια, η πελάτισσά μου έχει προσβληθεί, έχει συκοφαντηθεί, έχει εξυβριστεί. Εάν δεν αποκατασταθεί η τιμή και η αξιοπρέπειά της, σκεφτόμαστε να καταφύγουμε στα δικαστήρια κατά παντός υπευθύνου, προσθέτοντας και την ηθική μας ικανοποίηση, προσθέτοντας και κάποια αποζημίωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επειδή η πελάτισσα μου δεν είχε κάποια ίδια ή ομοειδή συμπεριφορά παιδιού τέτοιας ηλικίας κατά τη διάρκεια της 30χρονης εκπαιδευτικής της πορείας… Η συμπεριφορά του παιδιού ήταν ασυνήθης και επιπρόσθετα έδειχνε προς τα έξω ότι η συμπεριφορά αυτή είχε ερωτικά στοιχεία», είπε ο ίδιος.

«Δεν της ακούμπησε το στήθος, τη θώπευσε στο στήθος με καθαρή ερωτική διάθεση ένα 6χρονο παιδάκι. Ήρθαμε σε επαφή με δύο παιδοψυχιάτρους οι οποίοι μας τόνισαν ότι η ερωτική δραστηριότητα και συμπεριφορά ενός παιδιού και ειδικότερα ενός αγοριού μπορεί να ξεκινήσει να εκδηλώνεται και από τριών χρονών».

Όπως υπογράμμισε, η εντολέας του θεωρεί ότι το θέμα θα μπορούσε να έχει διευθετηθεί μέσα από άμεση επικοινωνία με τους γονείς, κάτι που –όπως λέει– δεν έχει έως τώρα συμβεί. «Χωρίς διάλογο, δεν υπάρχει τρόπος να διαμορφωθεί μια κοινή εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη», σημείωσε.

Σχετικά με το αν σκοπεύει να επιστρέψει στο σχολείο, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η δασκάλα θα ακολουθήσει τις οδηγίες των προϊσταμένων της και επιθυμεί να συνεχίσει την εκπαιδευτική της πορεία, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.