Latest News

Κυριακή 25 Μαΐου 2025

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός που παρέσυρε τρεις γυναίκες σε στάση λεωφορείου - «Φώναζε: Σκοτώστε με»!

 


Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 49χρονος οδηγός του οχήματος που σκόρπισε τον τρόμοστο Χαλάνδρι...
χθες το απόγευμα 

Ο οδηγός έπεσε σε στάση λεωφορείου, παρασύροντας και τραυματίζοντας τρεις γυναίκες, τις οποίες στην συνέχεια εγκατέλειψε.

Ο ίδιος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην λεωφόρο Κηφισίας με τραύματα στο στήθος και στο λαιμό από μαχαίρι.

Διερευνάται το ιατρικό ιστορικό του οδηγού

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον οδηγό τραυματισμένο στον λαιμό και το στήθος. Εξετάζεται αν τα τραύματα είναι αποτέλεσμα αυτοτραυματισμού και διερευνάται το ιατρικό του ιστορικό, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση και να μην αντιδρά όταν του έλεγαν ότι είχε τραυματίσει γυναίκες.


Οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η τρίτη φέρει κάταγμα στο πόδι. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός, συνοδεία αστυνομικών.

Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση από τις Αρχές, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και η κατάθεση του οδηγού.