Latest News

Δευτέρα 5 Μαΐου 2025

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

 


Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου 2026, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για την ανθρωποκτονία, τετελεσμένη και σε απόπειρα, της πρωτότοκης κόρης της...Τζωρτζίνας.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο της συνηγόρου της, Βάσως Πανταζή.

Remaining Time 0:00
 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ως «άγγελος» συνεργάτης της Βάσως Πανταζή, η οποία ενημέρωσε ότι αφενός η δικηγόρος βρίσκεται σε δίκη εκτός Αθηνών και αφετέρου ότι θέλει χρόνο για την υπόθεση την οποία ανέλαβε πριν από ένα μήνα.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας τόνισε ότι το αίτημα είναι εύλογο και πρέπει να γίνει δεκτό, κάτι που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

«Υπάρχει αφενός μία πολυπλοκότητα της υπόθεσης και είναι λογικό η κυρία συνήγορος να θέλει χρόνο να την μελετήσει και αφετέρου σήμερα βρίσκεται σε άλλη υπόθεση» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος, λέγοντας πως το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη σε πρώτο βαθμό. Πριν από ενάμιση μήνα η κατηγορούμενη καταδικάστηκε για τις υποθέσεις των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, σε δισ. ισόβια κάθειρξη.