Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση με τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παγκράτι... τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του με τις αρχές να εστιάζουν στα όσα βρέθηκαν στο καμένο όχημα.
Πέρα από ένα καμινέτο βρέθηκε και ένα κουτάλι πράγμα το οποίο παραπέμπει σε χρήση ουσιών. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξετάζουν οι αρχές την ώρα που η ταυτότητα του άνδρα παραμένει άγνωστη.
Ερευνάται δηλαδή αν ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε ζωντανό τον μεσήλικα ιδιοκτήτη του οχήματος.
Οι πινακίδες, πάντως, του αυτοκινήτου ίσως δώσουν λύση στον γρίφο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν ζητήσει απαντήσεις αναφορικά με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη από τις βελγικές αρχές (οι πινακίδες του αυτοκινήτου ήταν από το Βέλγιο).