Latest News

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Σοκ στον Πειραιά: Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας μετά από ένοπλη συμπλοκή μέσα σε σούπερ μάρκετ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σκηνές τρόμου στον Πειραιά με πυροβολισμούς μέσα σε σούπερ μάρκετ μπροστά σε πελάτες και εργαζόμενους στην... Ακτή Μουτσοπούλου, 

Δύο Κούρδοι εισήλθαν στο σουπερμάρκετ και στάθηκαν στο μανάβικο που ήταν στην είσοδο. Ένας ομοεθνής τους ακολούθησε από πίσω, μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο ένας από τα θύματα τράβηξε και εκείνος όπλο αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει και σωριάστηκε νεκρός ενώ ο δεύτερος που ήταν μαζί του τραυματίστηκε σοβαρά.

Η ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τριών Κούρδων έγινε γύρω στις 5.30 το απόγευμα στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στην Ακτή Μουτσοπούλου, στο Πασαλιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή ξεκίνησε εκτός του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και όταν ο δράστης έβαλε το όπλο, οι δύο άνδρες έτρεξαν εντός του καταστήματος για να γλιτώσουν.

Ο δράστης τους ακολούθησε και τελικά τους πυροβόλησε μπροστά στα μάτια πελατών και υπαλλήλων, στο μανάβικο του γεμάτου από κόσμο σούπερ μάρκετ.

Ακολούθως διέφυγε τρέχοντας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε, έχοντας ακόμη πάνω του το όπλο, περίπου 800 μέτρα από το σημείο της συμπλοκής.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στη γενική αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, ενώ έξω από το σουπερμάρκετ προσήχθη ένα ακόμη άτομο, Τούρκος κατά δήλωση του που ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίζει και τους τρεις εμπλεκόμενους και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να καταθέσει.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Πάντως προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση ότι η ένοπλη συμπλοκή συνέβη μέσα στο σούπερ μάρκετ με τους εμπλεκόμενους να μην διστάζουν να βγάλουν όπλα και να πυροβολήσουν μπροστά σε δεκάδες πελάτες του καταστήματος.


pireas2
pireas3
pireas4