Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Σοκ: Πελάτης των McDonalds πυροβόλησε και σκότωσε 46χρονο δικηγόρο- Προσπαθούσε να τον ηρεμήσει για την παραγγελία του

 Ένας δικηγόρος  πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε έξω από ένα McDonald's στο δυτικό Χιούστον το Σαββατοκύριακο, αφού προσπάθησε να ηρεμήσει έναν θυμωμένο πελάτη που ήταν αναστατωμένος με την παραγγελία του... σύμφωνα με τις Αρχές.

Το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον απάντησαν στον πυροβολισμό στο 8147 Katy Freeway περίπου στις 6 μ.μ. το Σάββατο.

Σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, ένας πελάτης ήταν θυμωμένος με τους υπαλλήλους για την παραγγελία του και ζήτησε επιστροφή χρημάτων. Το θύμα, ο 46χρονος Τζέφρι Λίμερ, προσπάθησε να ηρεμήσει τον πελάτη και στη συνέχεια ο πελάτης εστίασε την προσοχή του στον Λίμερ.

Ο καυγάς βγήκε έξω και ο Λίμερ έσπρωξε τον πελάτη στο έδαφος, σύμφωνα με τους ντετέκτιβ. Στη συνέχεια, ο πελάτης πήγε στο αυτοκίνητό του για να βγάλει ένα όπλο και φέρεται να πυροβόλησε τον Λίμερ προτού φύγει από τη σκηνή με ένα μπλε φορτηγό Ford στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

ADVERTISEMENT

Ο αδελφός μας σταθμός στο Χιούστον, ABC13, μίλησε με την αδερφή του Λίμερ, Τζένιφερ Τόμας, η οποία είπε ότι οι γονείς της ήταν στην αποφοίτηση της κόρης της όταν έλαβαν τα καταστροφικά νέα.

«Αγαπούσε πολύ την οικογένεια και τους φίλους του», είπε ο Τόμας. «Πάντα γελάμε, κάνουμε αστεία και απλώς αγαπάμε τη ζωή».

Σύμφωνα με την αδερφή του, ο Λίμερ ζούσε κοντά στα McDonalds και πήγαινε εκεί συχνά. Έπαιξε στρατηγός για την ποδοσφαιρική ομάδα του Memorial High School και ήταν άουτ για την ομάδα μπέιζμπολ τους.

Ο Limmer παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο του Τέξας και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή στο Νότιο Τέξας College of Law.

Ήταν συνεργάτης σε μια δικηγορική εταιρεία στην περιοχή του Χιούστον και η αδερφή του είπε ότι πέρασε την καριέρα του προσπαθώντας να βοηθήσει άλλους, οπότε δεν ήταν έκπληξη όταν οι ντετέκτιβ είπαν ότι αυτό έκανε στις τελευταίες του στιγμές.