Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Νεκρή 22χρονη τουρίστρια στη Βραζιλία- Πήγε να δει τη Μαντόνα και της επιτέθηκαν ληστές

 
Μία τουρίστρια που πήγε στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μαντόνα, πέθανε κοντά στο περίφημο άγαλμα του... Χριστού του Λυτρωτή.

Η Alma Bohadana, 22 ετών, από το Ισραήλ, φέρεται να πήδηξε πάνω από έναν τοίχο προσπαθώντας να ξεφύγει από ληστές στο παγκοσμίου φήμης σημείο περιήγησης στα αξιοθέατα.

Μόλις είχε αφήσει ένα μονοπάτι όχι μακριά από το εμβληματικό γιγάντιο άγαλμα του Ιησού Χριστού με έναν άλλο Ισραηλινό τουρίστα όταν έγινε στόχος των εγκληματιών.

Ο φίλος Dan Hen είπε στους αστυνομικούς ότι οι άντρες ήταν σε μια κόκκινη μοτοσικλέτα και ζήτησαν από την Alma τα υπάρχοντά της και εκείνη προσπάθησε να απομακρυνθεί, φοβισμένη.

ADVERTISEMENT

Όμως ο 22χρονος κατέληξε να βυθιστεί περίπου 15 μέτρα (50 πόδια) σε μια δασική περιοχή.

Η Άλμα βρισκόταν στη Βραζιλία τους τελευταίους τρεις μήνες και είχε περάσει τον περισσότερο χρόνο της στη Μπαΐα, στα βορειοανατολικά της χώρας.

Στη συνέχεια, πήγε στο Ρίο πριν από 10 ημέρες για την κατάμεστη συναυλία της Madonna στην παραλία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Rua Almirante Alexandrino, στη συνοικία Santa Teresa του Ρίο ντε Τζανέιρο, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι ντόπιοι στη Bahia είπαν ότι είχε ένα ωραίο χαμόγελο, μιλούσε αγγλικά και είχε δεσμευτεί να μάθει για την τοπική κουλτούρα.

Ο Νταν είπε ότι αυτός και η Άλμα στέκονταν πολύ κοντά στο παιδικό προστατευτικό φράγμα και ότι ένας από τους άνδρες προχώρησε στη συνέχεια προς την Ισραηλινή γυναίκα, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να απομακρυνθεί.

Όμως έχασε την ισορροπία της στον τοίχο και έπεσε 15 μέτρα σε δασική περιοχή, με τους άνδρες που επέβαιναν στο ποδήλατο να φεύγουν από το σημείο.

Ο θάνατος της Μποχαντάνα διερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Ανθρωποκτονιών Πρωτεύουσας, το οποίο διερευνά εάν βρισκόταν μια μοτοσικλέτα στην περιοχή όταν αυτή και η άλλη τουρίστας απογειώθηκαν τρέχοντας.

Ο Νταν είπε ότι κατέβηκε βιαστικά μερικά σκαλιά για να την ψάξει, αλλά ήταν δύσκολο να τη βρει γιατί ήταν σκοτεινά και υπήρχαν πολλά δέντρα.

Είπε ότι όταν κατάφερε να την φτάσει, ήταν ακόμα ζωντανή και έκλαιγε από τους πόνους, αλλά είχε υποστεί αρκετά κατάγματα και πέθανε προτού φτάσουν οι πυροσβέστες στο σημείο.