Latest News

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου δίνουν 12άρι στη Μαρίνα Σάττι με απίστευτο βίντεο

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου ήταν οι παρουσιαστές της Ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά εξακολουθούν να κάνουν καλή παρέα μεταξύ τους. Φυσικά είναι λάτρεις της Eurovision και στηρίζουν έμπρακτα τη Μαρίνα Σάττι στη φετινή της... συμμετοχή.

Η Μαρία Κοζάκου βρέθηκε στην Αίγινα όπου μένει μόνιμα ο Γιώργος Καπουτζίδης και βρήκαν έναν μοναδικό τρόπο να δείξουν στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό πως μπορούν να ψηφίσουν την Μαρίνα Σάττι και πως θα φτάσει στο 12άρι του κοινού.

Χρησιμοποιώντας 12 πανέμορφα γατάκια έφτασαν με τρυφερό τρόπο στο πολυπόθητο douze points! Κάθε γατάκι ήταν ένας βαθμός που πέρναγε από τον Γιώργο Καπουτζίδη στη Μαρία Κοζάκου και κατέληγε σε ένα καλάθι όπου συγκεντρώθηκαν και τα 12. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ηθοποιός και σεναριογράφος φροντίζει αρκετές γάτες στο σπίτι του.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν την κάρτα του β ημιτελικού της Eurovision 2024 για να πλαισιώσουν το βίντεό τους και το ανάρτησαν στο Instagram, γράφοντας:

«Λοιπόν παιδιά ακούστε! Αν ζείτε στο εξωτερικό, σε μια από τις χώρες που ψηφίζουν στον Δεύτερο Ημιτελικό και προφανώς θέλετε να ψηφίσετε τη Μαρίνα, στο video μας υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες με... ολοζώντανο γράφημα από 12 καταξιωμένους αναλυτές της EBU!
Πάμε δυνατά για Τελικό! Καλή επιτυχία Ελλάδα! Disclaimer: Κανένα ζώο δεν κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Απεναντίας, μετά έφαγαν ΚΑΙ κονσέρβα ΚΑΙ κροκέτα».

Δείτε το βίντεο: