Latest News

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Σοκ με νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα: Βρέθηκε πεταμένο μέσα σε σακούλα στη χωματερή - Συνελήφθησαν οι γονείς

Νεκρό βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα το βρέφος που είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του, οι οποίοι εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο...

της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για μωρό ηλικίας έως πέντε μηνών και τη Δευτέρα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα στη χωματερή στη Βραυρώνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσδιορίζεται στην ηλικία των 5 μηνών. Οι γονείς έχουν συλληφθεί και ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γονείς έχουν καταγωγή από το Νεπάλ και πως όπως  καταγγέλθηκε το βρέφος λίγο μετά την γέννησή του εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα και διαπίστωσαν από τις κάμερες ότι ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.


Το χρονικό

Η υπόθεση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, που φέρονται να είναι από την Ασία, το πέταξαν στα σκουπίδια. Έρευνες διεξάγουν οι Αστυνομικές αρχές. Αυτή την στιγμή κρατούνται ο πατέρας του βρέφους στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο, για την ύπαρξη υλικού από βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό. 

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων, διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.