Latest News

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Προεκλογική βόλτα Κασσελάκη στον Πειραιά

 


Ο Πειραιάς είναι ο επόμενος «σταθμός» του Στέφανου Κασσελάκη στο... πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις Ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα περιοδεία στον Πειραιά, η οποία θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και Σωτήρος Διός στις 18:00.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημότες της περιοχής, καταστηματάρχες και καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Είμαστε κοντά σε αποτέλεσμα πάνω από 20%»

Αισιόδοξος ότι θα πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Action 24 και επανέλαβε ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη.

Είπε ακόμη: «Αν δούμε ένα ποσοστό πάνω από 20% θα είμαι πολύ ικανοποιημένος και είμαστε κοντά να το πετύχουμε. Αλλά μην ξεχνάτε ότι πριν από τρεις μήνες μας είχατε τελειωμένους. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει».

Επανέλαβε ότι κάνει άνοιγμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο που μπορεί στις 9 Ιουνίου να σχηματίσει μία ισχυρή αντιπολίτευση. Ωστόσο διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε συμφωνίες σε επίπεδο αρχηγών. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει το καταστατικό του Συνέδριο και θα ανοίξει τις πόρτες του. Η κομματική επετηρίδα δεν θα είναι παράγοντας, αντίθετα θα είναι η προσφορά και η αξιοκρατία».