Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Επιμένει για τα Τέμπη η Βίκυ Φλέσσα: «Τα παιδιά αυτά μαζί τα σκοτώσαμε, όπως τα κάψαμε στο Μάτι»-

 
Η Βίκυ Φλέσσα επιμένει στις προηγούμενες δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις σχετικά με τα Τέμπη, επισημαίνοντας σήμερα ότι «τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, όπως τα κάψαμε στο Μάτι»... 

Όταν η Βίκυ Φλέσσα κλήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις της σχετικά με το ότι «όλοι μαζί σκοτώσαμε τα Τέμπη», συμπλήρωσε ότι «είναι η τρίτη φορά που μοντάρονται παρανόμως δηλώσεις μου. Την πρώτη φορά έστειλε εξώδικο και θα υπάρξει και δεύτερο. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τον κ. Κασσελάκη. Θα πρέπει να βρει τα πατήματά του, με όλο τον σεβασμό προς την αξιωματική αντιπολίτευση. Σεβόμαστε τους θεσμούς». 

Σημείωσε ότι «είμαστε μητέρες, γιαγιάδες, ξέρουμε τι σημαίνει να χάνεις το παιδί σου. Να διαπερνά η ρομφαία τα σπλάχνα σου. Όλοι έχουμε χάσει  δικούς μας ανθρώπους. Δεν επιτρέπεται να εργαλειοποιείται αυτή η εθνική τραγωδία. 

Και συνέχισε εξηγώντας ποια ήταν η δήλωσή της μετά από εκείνο το βίντεο που διέρρευσε. «Εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας;. Αν με το ίδιο τρόπο που αγαπάμε τα παιδιά μας αγαπάμε και το πλησίον, η ζωή μας θα ήταν διαφορετική. Φυσικά και νοσεί το κράτος Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, όπως τα κάψαμε στο Μάτι.  Δεν φταίει καμία κυβέρνηση, κανένας πρωθυπουργός. Είναι ευθύνη δική μας, αλλά είμαστε μια κοινωνία με σάπιους ανθρώπους. Είναι ατομική ευθύνη, όχι συλλογική. Γιατί όταν πρόκειται για τον ξένο δεν αντιδράμε σαν να μην είναι δικός μας;  Να επιστρέψουμε σε μία κουλτούρα αγάπης. Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητα. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».