Latest News

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Κέρδισε 100.000 λίρες στο λαχείο και τους είπε ότι δεν ενδιαφέρεται!

 Mια γυναίκα που κέρδισε 100.000 λίρες στο λαχείο έπρεπε να πειστεί ότι κατάφερε να κερδίσει τα χρήματα αφού η ίδια θεώρησε ότι κάποιος προσπαθούσε να την... εξαπατήσει.

Αυτή και εννέα άλλοι κέρδισαν τα χρήματα στο Λαχείο Λαϊκού Ταχυδρομικού Κώδικα, αλλά όταν της τηλεφώνησαν για να την ενημερώσουν για τα κέρδη της εκείνη  τους είπε ότι «δεν ενδιαφέρεται».

Η Sun αναφέρει ότι η Anne από το Heald Green, στο Greater Manchester, σκέφτηκε λανθασμένα ότι την απάτησαν όταν ήρθε το τηλεφώνημα.

Στη συνέχεια, η λοταρία προσπάθησε να της στείλει ένα email, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν επίσης μέρος της απάτης, και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είχε απόλυτο δίκιο που ήταν καχύποπτη.

ADVERTISEMENT

«Το είπα στις κόρες μου και εκείνες μου είπαν να μην κάνω κλικ σε τίποτα και να μη δώσω τραπεζικά στοιχεία».

Κανονικά αυτή θα ήταν ακριβώς η σωστή συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε, εκτός από τη στιγμή ενός στο εκατομμύριο που έχετε κερδίσει πραγματικά το λαχείο.

Μόλις εμφανίστηκαν στο σπίτι της ορισμένοι εκπρόσωποι από το Λαχείο Λοταρίας Ταχυδρομικού Κώδικα ήταν η ώρα που η Άνν έμαθε τελικά ότι αυτό δεν ήταν όλη μια προσπάθεια να χάσει τα χρήματά της, αλλά το αντίθετο.

Η Άννα κατέληξε με τζάκποτ 100.000 λιρών και άλλα εννέα άτομα επίσης.

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει με τα χρήματα, 10.000 λίρες από αυτά θα πάνε στο μέγαρο του χωριού και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως ένα κέντρο θεραπείας για τη σκλήρυνση κατά πλάκας που βοηθά ανθρώπους σαν τον σύζυγό της.