Latest News

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

«Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ» : «Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες» (BINTEO)

Μαρίνα Μπομπέτσι και η ατάκα της «Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ» έγινε μόλις σε λίγες ώρες γνωστή καθώς χιλιάδες χρήστες μοίραζαν και ξαναμοίραζαν την ατάκα της, το οποίο και έγινε αφορμή για... «δημιουργικές» παρεμβάσεις.

Τη Μαρία Iορδάνοβα και τη Μαρίνα Μπομπέτσι, τα κορίτσια που μέσα σε δύο μήνες έκαναν viral στο TikTok το music bar «Scorpios», υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης, 24 Aπριλίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν τα μυστικά της επιτυχίας τους, αλλά και το γιατί αποφάσισαν να δώσουν το όνομα αυτό στο μαγαζί.


«Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε “Scorpios” γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman», είπε η Μαρία Ιορδάνοβα.


Πού οφείλεται η επιτυχία τους;

Μαρία: «Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε “Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα! Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ».

Μαρίνα: «Στα σχόλια μου λένε ότι έχω μια απλότητα, το “χωριάτικο” στυλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρε καπάκι τηλέφωνο».