Latest News

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Φονικό στο Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

 Σε τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν 23χρονο νεκρό... τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να συμμετείχαν στην συμπλοκή, αλλά δεν εμπλέκονται με την δολοφονία του 23χρονου ούτε με τον τραυματισμό των άλλων δύο ατόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων δεν περιλαμβάνεται ο δράστης του μοιραίου χτυπήματος στον 23χρονο, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε στο εσωτερικό του κέντρου, κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από δύο διαφορετικές παρέες. Κλήθηκαν κι άλλα άτομα στο σημείο και όταν έφτασαν οι «ενισχύσεις» δόθηκε το σήμα και οι ομάδες βγήκαν έξω, όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή.

ADVERTISEMENT

Κάποια στιγμή ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει ένα όπλο που είχε μαζί του και δέχτηκε την μοιραία επίθεση με το μαχαίρι. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τράβηξε πιστόλι, πάτησε την σκανδάλη αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή. Τότε ο δράστης του κατάφερε χτύπημα στον λαιμό. Το θύμα επιχείρησε να οπλίσει και πάλι αλλά έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο θάνατος του 23χρονου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν ένας 26χρονος, μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας, και ένας 23χρονος οπλίτης του Μηχανικού. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.