Latest News

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Άφαντος παραμένει ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

 Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο παίκτης του μπασκετικού Περιστερίου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατά της... συντρόφου του.

Η 26χρονη χθες κατέθεσε μήνυση στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια κατά του μπασκετμπολίστα, ο οποίος την ίδια ημέρα δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η σύντροφός του, επίσης αθλήτρια του μπάσκετ, του κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, μετά από λογομαχία, ο σύντροφός της την έπιασε από τον λαιμό, τη χαστούκισε επανειλημμένα και τη δάγκωσε στην πλάτη.

Αξιοπερίεργο είναι ωστόσο πως όταν πήγε στις αρχές, η 26χρονη δήλωσε πως δεν γνωρίζει το σπίτι που μένει ο σύντροφός της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρνήθηκε να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να εγκαταστήσει την εφαρμογή Panic Button, αρνήθηκε επίσης.

Ποιος είναι ο παίκτης του Περιστερίου

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως πρόκειται για Αμερικανό παίκτη του Περιστερίου που απουσίαζε στο χθεσινό ματς. Σύμφωνα με το Basketnews πρόκειται για τον Τρέβορ Τόμπσον. Ο Τόμπσον δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, με το αυτόφωρο να εκπνέει απόψε.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία τον είχε αναζητήσει και στο ΟΑΚΑ.