Latest News

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Βόλος: «Ήταν χτύπημα – μήνυμα» – Τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μετά την ισχυρή έκρηξη


 Μεγάλες είναι οι υλικές ζημιές στο νυχτερινό κέντρο στον Βόλο, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν... εμπρηστικό μηχανισμό.

Η είσοδος του κέντρου καταστράφηκε, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί σε επιχείρηση ένδυσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και σε επιχείρηση συντήρησης σκαφών δίπλα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Πρεμιέρα» δήλωσε στην ιστοσελίδα, gegonota.news ότι ήταν χτύπημα – μήνυμα, προσθέτοντας πως δεν έχει εχθρούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροτεχνουργοί που ήρθαν από την Λάρισα εντόπισαν ίχνη εκρηκτικής ύλης που εστάλη στα διαπιστευμένα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη, από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, που θα φωτίσουν την έρευνα αναφορικά με την ποσότητα και τον τύπο της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές Αρχές ξεσκονίζουν τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής, οι οποίες εκτιμάται πως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν από την επίθεση αλλά και προς ποια κατεύθυνση διέφυγαν αφότου τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Εξετάζεται το σενάριο οι άγνωστοι που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη «αποστολή», να μην σχετίζονται με την πόλη και να έφτασαν στον Βόλο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση.