Latest News

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 5 εκλεκτοί του Κασσελάκη για το Ευρωψηφοδέλτιο


Η Λεκατσά Μέλπω, η Σίνου Δέσποινα, η Κόρδατζη Βιολέτα, ο Παπαλαζάρου Βασίλειος και η Βενέρη Λύδια, είναι τα 5 πρόσωπα που επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο... του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Λεκατσά Μέλπω είναι συνταξιούχος φαρμακοποιός, η αφανής ηρωίδα του Πολυτεχνείου, η Σίνου Δέσποιναείναι Επίκουρη Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου, αναπληρώτρια Κοσμήτορας Σχολής Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord, η Κόρδατζη Βιολέτα είναι Μηχανικός μηχανολογικού σχεδιασμού, ο Παπαλαζάρου Βασίλειος είναι Μεταδιδακτορικός Ερευνητής – Βιολόγος και η Βενέρη Λύδια είναι Δικηγόρος, διεθνολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου.

Σε απευθείας σύνδεση με το Κέντρο Πολιτισμού ‘’Ελληνικός Κόσμος‘’ έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

Στην εκδήλωση παρών, όπως είχαν προαναγγείλει πηγές από το περιβάλλον του, είναι και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε καταχειροκροτούμενος στην εκδήλωση.

ADVERTISEMENT

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτισε τον Αλέξη Τσίπρα από τη σκηνή. «Γεια σου Αλέξη! Τι γίνεται;» είπε χαμογελώντας.

Δείτε LIVE εικόνα