Latest News

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για τον 39χρονο δολοφόνο

 Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και τον δολοφόνο της Κυριακής μετά την... τοξικολογική εξέταση.

Η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες.

Άγιοι Ανάργυροι: Πουλάει… τρέλα ο 39χρονος φονιάς – Τον εξέτασαν 6 ψυχίατροι και δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας [βίντεο]

Έξι ψυχίατροι φέρεται να έχουν εξετάσει, μέχρι στιγμής, τον 39χρονο φονιά της Κυριακής έξω από αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους και έκριναν ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

ADVERTISEMENT

Συγκεκριμένα,τον 39χρονο δολοφόνο έχουν εξετάσει:

  • Δύο ψυχίατροι στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την σύλληψή του
  • Δύο ψυχίατροι από το νοσοκομείο «Αττικόν»
  • Δύο ψυχίατροι από τις φυλακές του Κορυδαλλού

Η γνωμάτευση των συνολικά 6 ψυχιάτρων είναι ότι δεν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα -για να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική- μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Αυτή τη στιγμή ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο σε ένα ειδικό δωμάτιο με δύο κρεβάτια, ένα παράθυρο με κάγκελα κι ένα μπάνιο.

Μέσα σε αυτό δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο, για να μην κάνει κακό στον εαυτό του, κι έξω από αυτό βρίσκονται τα 4 άτομα που τον φρουρούν όλο το 24ωρο. Τονίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα τέσσερα άτομα που φρουρούν στο Τζάνειο τον 39χρονο παρακολουθούν κάθε του κίνηση.

Άγιοι Ανάργυροι: Τέσσερις αστυνομικοί φρουρούν στο Τζάνειο τον δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής

Σε ειδικό δωμάτιο κρατουμένων στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, φρουρούμενος, και μάλιστα από τέσσερις αστυνομικούς, παραμένει ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, μετά την απόπειρα που έκανε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, αστυνομική δύναμη τεσσάρων ανδρών έχει αναλάβει τη φρούρηση του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής, που βρήκε φρικτό θάνατο έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Τον φυλάνε συνεχώς 4 αστυνομικοί», επισήμανε ο Κ. Παλιοκαρίτης πρόεδρος εξωτερικών υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων.

Όπως είπε ο ίδιος, ο 39χρονος δολοφόνος βρίσκεται σε ειδικό θάλαμο νοσηλείας κρατουμένων.

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υπάρχουν λιγότερα πράγματα για να μην κάνει κακό στον εαυτό του.


Έξω από τον θάλαμο βρίσκονται οι φρουροί που έχουν απευθείας οπτική επαφή με τον 39χρονο, καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα επιχειρήσει νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

Σχετικά με την κατάσταση του 39χρονου, ο κ. Παλιοκαρίτης είπε πως «δεν είναι και στα καλύτερά του, δεν σηκώνεται εύκολα, καθώς έχει βγει μόλις από την εντατική».

Άγιοι Ανάργυροι: Ο λόγος που δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό

Το θέμα της επιστροφής του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού  εξελίχθηκε σε θρίλερ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς των φυλακών δεν τον δέχτηκαν στο νοσοκομείο.

Ο δράστης τελικά και μετά από συνεννοήσεις επέστρεψε πίσω στο «Αττικόν», από όπου νωρίτερα είχε πάρει εξιτήριο. Όπου από εκεί μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας στο νοσοκομείο «Τζάνειο», φρουρούμενος θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Oπως υποστήριξαν οι φυλακές Κορυδαλλού δεν ήταν σε θέση να υποδεχθούν ασθενή που μόλις βγήκε από την Εντατική και ζήτησαν το ΕΚΑΒ αναμένει εντολές σε ποιο εφημερεύον νοσοκομείο θα μεταφέρει τον 39χρονο. Σύμφωνα με το Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει. Εγκυμονούσε επίσης ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και έτσι ο 39χρονος δολοφόνος νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δυο αστυνομικούς να τον φρουρούν.


Άγιοι Ανάργυροι: «Μου είχε δώσει την εντύπωση ότι ήταν έγκυος»

Συνάδελφος του 39χρονου που σκότωσε την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της 1ης Απριλίου, μίλησε στο MEGA για την σχέση μεταξύ του θύματος και του θύτη.

«Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε ‘ρε συ ο Θανάσης’, λέω: ‘εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει’, γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν», είπε αρχικά.

Στην πορεία περιέγραψε ένα γεγονός που θυμήθηκε. «Με παίρνει πριν δύο χρόνια, ή τρία δε θυμάμαι, μου λέει ‘μάστορα, αν έχεις δουλειά’, του λέω ‘ρε συ έχεις σοβαρευτεί;’, μου λέει ‘έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι. Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος» είπε και συμπλήρωσε ότι γνώριζαν και το φύλο του μωρού. «Μου είχε πει και κορίτσι» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5% να είναι εφιάλτες στα όνειρα του» είπε ο φίλος του ζευγαριού αναφερόμενος στον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.