Latest News

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητριών σε σχολείο - Τιμωρήθηκαν με 2μερη αποβολή


Δυο κορίτσια γυμνασίου, τσακώθηκαν μετά από μια παρεξήγηση σχολείο του Μεσολογγίου όταν η μία είπε κάτι στην άλλη, εκείνη ζήτησε εξηγήσεις και έτσι οι δυο κοπέλες είχαν έναν έντονο καβγά, με αποτέλεσμα το σχολείο να τους δώσει αποβολή από τα μαθήματά τους για δυο ημέρες.

Οι γονείς και των δυο προσπαθούν να δουν τι συνέβη, καθώς φαίνεται ότι το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει καταγγελθεί στην αστυνομία.

ADVERTISEMENT

Οι τσακωμοί μεταξύ ανηλίκων έχουν γίνει καθημερινό σχεδόν φαινόμενο πανελλαδικά. Η αντιμετώπιση δεν μπορεί να είναι άλλη από την λήψη μέτρων από την Πολιτεία ώστε στα σχολεία να υπάρχουν και ειδικοί επιστήμονες πουν θα μιλούν σε καθημερινή βάση με τα παιδιά.

Ο ρόλος του σχολείου στην σημερινή εποχή δεν μπορεί πλέον να περιορίζεται μόνο στα μαθήματα, αλλά πρέπει να έχει και χαρακτήρα διαμόρφωσης προσωπικοτήτων και να βοηθάει τους εφήβους προς αυτή την κατεύθυνση, διότι η κάθε τάξη και το κάθε σχολείο αποτελεί μια κοινωνία σε μικρογραφία που ενδεχομένως αντιγράφει τον έξω κόσμο…