Latest News

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής: Τραγικές φιγούρες οι γονείς της - «Δεν το πιστεύω είναι ψέμα» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την επίθεση του γυναικοκτόνου πρώην συντρόφου της.

 Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, οι γονείς, τα αδέρφια και οι φίλοι της, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μετά την κηδεία της που τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Ο πατέρας της Κυριακής, υποβασταζόμενος, οδήγησε το λευκό φέρετρο μέσα στον ιερό ναό. Η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε φωνάζοντας, «δεν το πιστεύω είναι ψέμα».

Η 28χρονη Κυριακή ήταν ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ στην κηδεία μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες. Εκτός από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι όπως διακρίνεται και στις εικόνες είναι συντετριμμένοι, με τραγική φιγούρα τη μητέρα της, το παρόν στην κηδεία έδωσε και απλός κόσμος που ήθελε να βρίσκεται στο τελευταίο κατευόδιο της Κυριακής που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στην 28χρονη ΚυριακήΓυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στην 28χρονη ΚυριακήΓυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή

kideia1 2a121