Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Αναβλήθηκε η δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου: Αγνώριστος ο Πάτερ Αντώνιος - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 1,5 χρόνο στην Ευελπίδων

Στις 4 Απριλίου αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του πατρός Αντωνίου και επτά πρώην εργαζόμενων στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» που κατηγορούνται για σωματική και λεκτική κακοποίηση φιλοξενούμενων σε δομές της οργάνωσης...

από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2022.

Η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μετά από δύο αναβολές που έχουν δοθεί διακόπηκε σήμερα για λόγους υγείας ενός εκ των συνηγόρων του ιδρυτή της Οργάνωσης.

Αλλαγμένος εμφανισιακά έφτασε το πρωί της Δευτέρας 1/04, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ο πατέρας Αντώνιος για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο πατέρας Αντώνιος, μετά από 1,5χρόνο σιωπής, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και κάποια παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του κόσμου, τα οποία τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή.

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεχωριστή έρευνα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη έχει ήδη αναβληθεί άλλες δύο φορές, ενώ σε βάρος του πατέρα Αντώνιου εκκρεμεί ξεχωριστή έρευνα για την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων.

ADVERTISEMENT

Ακόμα, μαζί με τη σύζυγό του Σταματία Γεωργαντή, είναι ποινικά ελεγχόμενοι όσον αφορά στα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απιστίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.