Latest News

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Νίκαια: Το σοκαριστικό τελευταίο σημείωμα του 64χρονου που εκτέλεσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε



 Αποφασισμένος εξαρχής να σκοτώσει τον 40χρονο γαμπρό του και να αυτοκτονήσει ήταν ο 64χρονος που την Παρασκευή το πρωί έβαλε σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο του εκτελώντας στη μέση του δρόμου σε μια γειτονιά της Νίκαιας, τον σύζυγο της κόρης του και βάζοντας τέλος στη ζωή του με το... ίδιο όπλο.

Ο 64χρονος αυτόχειρας φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το αιματηρό τέλος, όπως προκύπτει από σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, στο σοκαριστικό σημείωμα ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να είχε γράψει: «σας γράφω όλους στ’ αρχ@@@@ μου. Ο,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Σύμφωνα με τις αρχές το κίνητρο του για να σκοτώσει τον 40χρονο γαμπρό του ήταν η «δίψα» του να εκδικηθεί την κόρη του. Ο δράστης θεωρούσε πως εκείνη επηρέασε τη μητέρα της και για αυτό το λόγο του ζήτησε διαζύγιο. Έτσι και εκείνος αποφάσισε να της στερήσει τον δικό της σύζυγο…

«Κακοποιητικός και εκδικητικός»

Η πρώην σύζυγος του 64χρονου αποκάλυψε πως ο δράστης ήταν πάντα κακοποιητικός και εκδικητικός. «Ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός με όλους. Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δεν θα το άφηνε, θα το φυλούσε την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Όπως είπε, πριν από 4 χρόνια, βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει και να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Από τότε όμως, ο δράστης, που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του, άρχισε να τους απειλεί.

«Έχασε τα λεφτά που ζούσε, δηλαδή από εμένα και του στοίχισε πολύ. Δεν τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι».