Latest News

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Αίγινα: Το προφίλ του 36χρονου που βίαζε την θετή του κόρη - Συνελήφθη η μητέρα της 25χρονης


Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η 25χρονη κοπέλα στην Αίγινα από τον 36χρονο πατριό της με καταγωγή από... την Αλβανία.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση ενός 36χρονου στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη από τα 14 χρόνια της, βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες του πράξεις και όλα αυτά υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας του κοριτσιού.

Έτσιοι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας με την παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, συνέλαβαν τον 36χρονο και την 50χρονη μητέρα ενώ εντόπισαν έπειτα από έρευνα ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Η 25χρονη με παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα όσα ζούσε ενώ μετέβη στην Αθήνα για να την δει ιατροδικαστής και κοινωνική λειτουργός.

Φρίκη στην Αίγινα:  Ο «εφιάλτης», τα βίντεο και οι απειλές

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού υπηκόου στην Αίγινα που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Ο πατριός-βιαστής από την Αίγινα, βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του και εκβίαζε την ανήλικη ότι αν μαρτυρήσει θα δημοσιοποιήσει το υλικό στα social media και θα τη διασύρει.

Αίγινα: Το χρονικό της φρίκης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης όταν ο φερόμενος ως δράστης, αλβανικής καταγωγής, βίασε για ακόμη μία φορά την 25χρονη σήμερα κοπέλα. Το κορίτσι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, να μιλήσει σε μια κοινωνική λειτουργό και στη συνέχεια να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Το θύμα αποκάλυψε πως ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2013, όταν ήταν 14 ετών. Αποκάλυψε επίσης ότι κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά, έκανε χρήση ναρκωτικών και όλα αυτά υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας. Κάποιες φορές έδινε χρήματα στο κορίτσι και δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της.


Η 25χρονη ανέφερε ότι εξαναγκαζόταν στις φρικτές πράξεις, υπό την απειλή του διασυρμού της, καθώς ο πατριός της βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς της και απειλούσε να τους δημοσιεύσει.

Μέχρι την ηλικία των 18 ετών, σύμφωνα με την μαρτυρία της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και στους αστυνομικούς του Τμήματος Αίγινας, ο 36χρονος την θώπευε αλλά στη συνέχεια προχώρησε και στον βιασμό της, παραπάνω από μια φορά.

Όλα συνέβαιναν στο σπίτι όπου έμενε η νεαρή κοπέλα μαζί με τον πατριό της και την 50χρονη μητέρα της. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο βρέθηκαν μπροστά και σε άλλα… ενδιαφέροντα ευρήματα.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1505 γραμμ. κάνναβης, αεροβόλο πιστόλι, 4 μαχαίρια, το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ, 3 ζυγαριές ακριβείας, τρίφτης και 3 κινητά τηλέφωνα.