Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό:: Σοκ από την εισαγγελική πρόταση για… αθώωση του Μίχου για το βιασμό και τη μαστροπεία – Προτάθηκε ενοχή της μητέρας

Άναυδους άφησε τους πάντες η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς πρότεινε την αθώωση του κεντρικού προσώπου στο αδιανόητο σκάνδαλο, Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν στο βιασμό της ανήλικης κοπέλας και στη μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων. 

Η εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχη η μητέρα του κοριτσιού για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Κατά πληροφορίες, η εισαγγελέας, εισηγήθηκε να κριθεί ένοχη η μητέρα της 12χρονης για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους της και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Η εισαγγελέας επισήμανε πως το αδίκημα της μαστροπείας, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχη η μητέρα της ανήλικης για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του του Ηλία Μίχου.

 Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Μίχο,  ζήτησε απαλλαγή και για την κατηγορία της εμπορίας, του βιασμού και της μαστροπείας στη βαρύτερη μορφή που τον βαρύνει. Ωστόσο ζήτησε την ενοχή του για τέσσερις κατηγορίες. Ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος «Μιχάλης», δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, ζητήθηκε η αθώωση του «Μιχάλη» για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε από την εισαγγελική έδρα ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.