Latest News

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Super Bowl 2024: Το viral φιλί της Taylor Swift στον Travis Kelce [ΒΙΝΤΕΟ]

 Τη δεύτερη σερί κατάκτηση του Super Bowl πανηγύρισαν οι Κάνσας Σιτι Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη απέναντι σε ένα φανταστικό τελικό κόντρα στους Σαν Φραντσίσκο 49ers τα ξημερώματα... της Δευτέρας.

Οι Κάνσας Σιτι Chiefs του Travis Kelce και του Έλληνα Γιώργου Καρλαύτη ήταν οι νικητές του 58ου τελικού. Τα βλέμματα όλων ήταν χθες στραμμένα στο Allegiant Stadium του Λας Βέγκας, όπου έλαβε χώρα ο τελικός, με δεκάδες celebrities να παρελαύνουν στη μεγάλη γιορτή του NFL.

Χθες, οι θεατές εκτός από το θέαμα που θα προσέφεραν οι Κάνσας Σιτι Chiefs απέναντι στους Σαν Φραντσίσκο 49ers, ανυπομονούσαν για το halftime, όπου ο Usher θα ανέβαινε στη σκηνή, αλλά και για τις αντιδράσεις της Taylor Swift, η οποία παρακολουθούσε τον αγαπημένο της Kelce από τα vip. Φυσικά, μαζί με την Swift ήταν δεκάδες οι διάσημοι που βρέθηκε στις σουίτες του γηπέδου.

To show του Usher

Στο διάλειμμα του αγώνα, ο Usher μαζί με μια ομάδα τραγουδιστών και χορευτών έδωσε το Halftime Show.Οι φίλοι του NFL ούρλιαζαν καθώς ο Usher ανέβηκε στη σκηνή στο «Allegiant Stadium» στο Λας Βέγκας.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής άνοιξε το σόου με το «Caught Up», και συνέχισε με άλλες μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα «U Don’t Have to Call», «My Boo» και «Burn». Ολοκλήρωσε το σόου του ημιχρόνου με το «Yeah!»

Οι πανηγυρισμοί της Taylor Swift και τα φιλιά με τον Kelce

Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα η δημοφιλής τραγουδίστρια παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα, με τις συναισθηματικές της διακυμάνσεις να είναι εμφανείς.


Η αγωνία και η χαρά, μαζί με την καλή της φίλη και ηθοποιό Blake Lively καταγράφηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Όμως φυσικά ένα από τα στιγμιότυπα που έκλεψαν λίγη από τη δόξα του αγώνα είναι το παρατεταμένο φιλί του ζευγαριού μετά το φινάλε του αγώνα.