Latest News

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Ακρίτα για Μπέο: «Σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή μου – Να κάνει τα κουμάντα του»

 
Με μία ανάρτηση όλο νόημα η Έλενα Ακρίτα υπενθυμίζει στον Αχιλλέα Μπέο την αγωγή που του έχει υποβάλει ζητώντας 100 χιλιάδες ευρώ και η οποία εκδικάζεται σε... λίγες μέρες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, διαμηνύει στον δήμαρχο Βόλου με ανάρτησή της στο facebook «να κάνει τα κουμάντα του».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη και δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 11.919 ευρώ που επιδικάστηκε ως αποζημίωση. Υπενθυμίζω στον κ. Μπέο ότι σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή που τού έκανα εγώ και ζήτω 100.000 ευρώ. Να κάνει τα κουμάντα του».

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή εναντίον του Αχιλλέα Μπέου τον περασμένο Οκτώβριο για όσα είχε πει ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη για εκείνη. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βόλου είχε δηλώσει: «Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει ενώ η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα, βρισκόταν εν ζωή.

Μάλιστα, τότε είχε απαντήσει στον Αχιλλέα Μπέο και η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, γράφοντας: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο. Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε, αν συμφωνεί και ο ύψιστος».