Latest News

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Βίαζε τις κόρες του και εμφανιζόταν στην τηλεόραση ως πρότυπο «στοργικού» πατέρα


Μια νέα συγκλονιστική υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση ανηλίκων κοριτσιών και μάλιστα από τον ίδιο τους τον πατέρα... έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο άνδρας, που μετά τις καταγγελίες έχει κριθεί προφυλακιστέος και βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές ως «πρότυπο στοργικού» πατέρα, τον οποίο έχει εγκαταλείψει η σύζυγός του και δίνει μόνος του μια καθημερινή μάχη για την επιβίωση των παιδιών.

Για την υπόθεση φρίκης στο Περιστέρι μίλησε το ένα από τα δύο κορίτσια στο Star. Τα δύο κορίτσια, θύματα βιασμού από τις ηλικίες των 9 και 12 ετών αντίστοιχα, αποκάλυψαν το ένα στο άλλο τι συνέβη χρόνια μετά αφού ήταν φοβισμένες και πίστευαν ότι κανείς δε θα τους πίστευε.

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα όσα τραγικά ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, τόσο αυτή όσο και η μικρότερη αδελφή της. Μία ατάκα του 55χρονου σε εκείνη όταν τον ρώτησε γιατί το κάνει, σοκάρει. Συγκεκριμένα, της είπε πως «το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά».

Το νεαρό κορίτσι πρόσθεσε ότι στην ηλικία των 17 ετών τον απέιλησε πως αν το συνεχίσει θα τον καταγγείλει, με τον ίδιο να μην πτοείται και να σταματά μόνο για μικρό διάστημα. Παράλληλα, τόσο το 22χρονο θύμα, όσο και η δικηγόρος των κοριτσιών κ. Κεχρανατζίδου αναφέρθηκαν στις ευθύνες που φέρει η μητέρα των παιδιών που παρά το γεγονός ότι γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας του, τα εγκατέλειψε και άφησε εκείνον να έχει την επιμέλειά τους.

Μάλιστα, η δικηγόρος, που σήμερα, 21 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, υπογράμμισε ότι τις ευθύνες της μητέρας θα τις κρίνει και θα αποφασίσει γι' αυτές το δικαστήριο.

Τι έλεγε ο πατέρας βιαστής στην τηλεόραση

Μια δεκαετία πίσω, και ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες βίαζε τις δύο κόρες του, ο πατέρας εμφανιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου και συγκεκριμένα στην εκπομπή «ΕλπίΖΩ», στο Ε-TV με παρουσιάστρια τη Ντέσσυ Κουβελογιάννη, ως πρότυπο ενός «στοργικού» πατέρα που δίνει μόνος του μια καθημερινή μάχη επιβίωσης για τα παιδιά του.

«Είμαι άνεργος μόνος με τέσσερα παιδιά, χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν, και δίνω καθημερινό αγώνα για να επιβιώσουνε. Τα προβλήματα ξεκινήσαν μετά τον χωρισμό μου με τη γυναίκα μου. Ξυπνάω κάθε πρωί και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα βρω το φαγητό των παιδιών μου», έλεγε στην εκπομπή.

Μάλιστα υποστήριζε πως τα παιδιά του δείχνουν μεγάλη κατανόηση στη «μάχη» που δίνει. «Βλέπουν πως υπάρχει έλλειψη, τα μεγαλύτερα συνεργάζονται, αλλά υπάρχουν φορές που και αυτά θέλουν πράγματα… τα σχολικά τους. Θέλουν να είναι συνεπή και στο σχολείο τους και όχι επειδή είναι παιδιά είναι άριστοι μαθητές, και τα τέσσερα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να τους δώσω κολατσιό. Υπήρχαν μέρες που φάγαμε μόνο ψωμί», έλεγε δακρυσμένος και συνέχιζε:

«Δεν ξέρω τι να δώσω. Να δώσω ένα κομμάτι του εαυτού μου ώστε να μη το ζουν αυτό τα παιδιά. Δεν ανέχομαι ως πατέρας να το περνάνε αυτό τα παιδιά μου. Είμαι υποχρεωμένος σας πατέρας να τους έχω τα απολύτως απαραίτητα. Από το μυαλό μου περνάνε πολλά και άσχημα πράγματα. Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Δεν παρανόμησα ποτέ, το μόνο που θέλω είναι δουλειά».