Latest News

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Χαμός στο Twitter: Το «παντός καιρού» διαφημιστικό ζευγάρι της Νέας Δημοκρατίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σάλο προκάλεσε στα social media η επίσκεψη του πρωθυπουργού σε ζευγάρι στο Γαλάτσι που απέκτησε σπίτι χάρη το πρόγραμμα «Σπίτι μου», καθώς όπως παρατήρησαν αρκετοί χρήστες επρόκειτο για παλιούς γνώριμους του... Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2023, η Ραφαέλα Καπούλα και ο Σπύρος Θεοδωρακάτος πήραν μέρος στη θεματική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας προεκλογικά.

Ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, όπως η ίδια η Νέα Δημοκρατία μάς ενημέρωνε, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η Ραφαέλα Καπούλα υπάλληλος σχολικού κυλικείου.

Ο δρόμος του νεαρού ζευγαριού και του πρωθυπουργού έσμιξε πάλι σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους επισκέπτεται στο νέο τους σπίτι, επιλογή που μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το ζευγάρι, που εξήρε το πρόγραμμα οκτώ μήνες πριν, στην Ελευσίνα, πρότεινε προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι στο σκέλος της ιδιωτικής συμμετοχής να αυξηθεί το ανώτατο ποσό του δανείου πάνω από το υφιστάμενο πλαφόν των 150.000 ευρώ ή να δοθεί η δυνατότητα χορήγησης συμπληρωματικού δανείου.

Οι αντιδράσεις στο Twitter