Latest News

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Κόντρα Κασιμάτη με Μωραΐτη - Τον αποκαλεί «ψώνιο της παραπολιτικής», την λέει «κλόουν της εγωπάθειας»


 Σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν μέσω twitter ο στιχουργός και αρθρογράφος, εκ των φανατικών υποστηρικτών Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης και η βουλευτής στην Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη...

Ο αρθρογράφος της επιτέθηκε με ανάρτησή του χαρακτηρίζοντάς την «κλόουν της εγωπάθειας» με αφορμή την είδηση ότι η βουλευτής Β΄ Πειραιά ζήτησε με επιστολή της προς το προεδρείο της ΚΟ να μη χρησιμοποιείται η υπογραφή της χωρίς την συναίνεσή της, εν όψει την προαναγγελθείσας πρωτοβουλίας του Στέφανου Κασσελάκη για κατάθεση πρότασης νόμου για τον Διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Κι εκείνη απάντησε, μέσω twitter επίσης, χαρακτηρίζοντάς τον «δυστυχισμένο, που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο» και «ψώνιο της παραπολιτικής».

Ειδικότερα, ο αρθρογράφος, σχολιάζοντας την είδηση έγραψε στον λογαριασμό του τα εξής:

«Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν».

Για να λάβει, λίγο μετά, την οξεία αντίδραση της βουλευτή:

«Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο. Ψώνια της παραπολιτικής #mybreakfast».

Ο Νίκος Μωραΐτης, υπενθυμίζεται προ του πρώτου γύρου της εσωκομματικής κάλπης είχε γράψει «Αύριο δεν ψηφίζουμε απλώς. Κάνουμε φασίνα, ξαράχνιασμα και αποπαρασίτωση» προτρέποντας σε στήριξη Κασσελάκη και εσωκομματικές εκκαθαρίσεις.