Latest News

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Survivor: «Είναι ντροπή της!», «Γιατί την έκανες να κλάψει;» - Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Ασημίνα και τον Αλέξη Παππά


Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 
θα προβληθεί απόψε... Κυριακή 28/1.

Η 4η εβδομάδα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο ξεκινάει. Η κατάσταση μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη φαίνεται πως είναι αρκετά τεταμένη, κι αυτό γιατί οι παίκτες και της μπλε ομάδας, αλλά και της κόκκινης επιμένουν πως έχει δημιουργηθεί μία συνωμοσία, όπως είχε αναφέρει εκείνος πριν ανακοινώσει ότι φεύγει από το παιχνίδι.

Στο στόχαστρο, λοιπόν, βρίσκονται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Αλέξης Παππάς. Στο trailer, ο Φάνης φαίνεται πως θα τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και η πρώτη αντί να τον βοηθήσει και να τον ρωτήσει εάν είναι καλά θα ζητήσει πέναλτι, κάτι που θα βρει ως αφορμή για να την "ξεφτιλίσει" λίγο αργότερα και να την κάνει να κλάψει.

Τι θα δούμε σήμερα (28/1) στο Survivor

«Είναι ντροπή της!», λέει εκείνος και ο Αλέξης Παππάς πετάγεται: «Γιατί την έκανες να κλάψει;». Λίγο αργότερα στην παραλία, μία από τις μαχήτριες θα πει: «Πάλι κλαίει αυτή; Έλεος» και θα εκνευρίσει την Κατερίνα Δαλάκα, παρόλο που εκείνη "τα έχει σπάσει" με την Ασημίνα. Στο συμβούλιο δε, θα γίνει μεγάλος χαμός! Όλοι τα βάζουν με τους δύο παραπάνω παίκτες των διάσημων, επιβεβαιώνοντας τον Χρήστο Βολικάκη. Στο παιχνίδι μπαίνει με τα λόγια του και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Τι έχει συμβεί ακριβώς με τον Βολικάκη και την Ασημίνα

Έχοντας κατηγορήσει τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου για διπροσωπία και προδοσία στο Survivor και αποχώρησε από το παιχνίδι, ο Χρήστος Βολικάκης με το που έπιασε το κινητό του στο χέρι και έκανε την πρώτη του ανάρτηση το Instagram, ξεκίνησε να κάνει και άλλες αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν όταν οι κάμερες δεν καταγράφουν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο τοποθετήθηκε για την συνέντευξη της Ασημίνας στην κάμερα - μετά την αποχώρηση του - που έλεγε πως περίμενε τον Γιώργο Λιανό να τον παρακαλέσει να μείνει, αφού στα αλήθεια δεν ήθελε να φύγει από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

«Αν Παναγία μου το άκουσα και αυτό μόλις είδα την συνέντευξη της Ασημίνα να λέει ότι δεν ήθελα να φύγω και περίμενα να με παρακαλέσει ο Λιανός για να μείνω στο παιχνίδι. Μάλλον ακόμα δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι ότι αποχώρησα... Ίσως πρέπει να έχει αισθήματα για να αποχωρήσεις γιατί πνίγεσαι και δεν αντέχεις όλο αυτό το ψεύτικο θέατρο, όταν σε κατηγορούν άτομα ακόμα που υποστήριζες και δημόσια, άτομα που πίστευες και τελικά σε πρόδωσα και προσπάθησαν να σε ξεφτιλίσουν, αξίες, ιδανικά, ηθική, αρχές, αξιοπρέπεια, κάτι που αρχίζω να ανησυχώ εάν κάποιοι έχουν αισθήματα και όλα τα υπόλοιπα τελικά», έγραψε στην ανάρτηση του ο Χρήστος Βολικάκης.

Χρήστος Βολικάκης Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ