Latest News

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Famagusta: Τι θα δούμε απόψε στο δεύτερο επεισόδιο

H σειρά Famagusta του MEGA επανέρχεται, απόψε (28/01), με το δεύτερο επεισόδιό της, το οποίο θα προβληθεί στις... 21:00.

Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στο φως, σε μια ιστορία που συνδέεται βαθιά με τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την Κύπρο, πριν από 50 χρόνια. Ο Μάικλ πιέζει τη Χριστίνα να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση του πρωτότοκου γιου της το 1974. Μετά τα δυσβάσταχτα νέα, ο Παύλος προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Αντρίκο. Το ένοχο μυστικό του Θοδωρή βγαίνει στην επιφάνεια και συγκλονίζει ολόκληρη την οικογένεια Σέκερη.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Famagusta»

Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του, ενώ εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Η εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και γι’ αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν.

Ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει την Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με την φάρμα της οικογένειας. Η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει πως εκείνη είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Ο σκύλος, όμως. της αγνοούμενης, θα φέρει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι.