Latest News

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Survivor 2024: Έρχεται και η πρώτη αποβολή παίκτη - Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης όπου διαφορετικοί άνθρωποι παλεύουν να κερδίσουν στους στίβους μάχης προκειμένου να πάρουν το... χρηματικό έπαθλο. Ωστόσο υπάρχουν πάντα κόκκινες γραμμές και απαράβατοι κανονισμοί οι οποίοι αφορούν πάνω από όλα την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια.

Προφανώς όταν γίνεται παράβασή τους, η παραγωγή, όπως το έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν, προχωρά σε αποβολές παικτών. Όλα αυτά κατοχυρώνονται και στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την εταιρεία του.

Φαίνεται όμως ότι δεν έχουν γίνει… κατανοητοί από όλους για αυτό το λόγο ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός, φρόντισε να τους κάνει ξεκάθαρους!

 Τι όμως συνέβη;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον Αλέξη Παππά να λέει τα εξής για τον Σωτήρη Λαμάι:

«Συνέβησαν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το δικό μου run κάποιος είπε ότι έγινε ένα φάουλ κι εκείνη την στιγμή που προσπαθούσα να εξηγήσω τι έγινε στο δικό μου run πετάχτηκε ο Σωτήρης Λαμάι και λέει “εσύ κάτσε στην θέση σου”. Τον πιάνω από τον ώμο και του λέω “αδερφέ να σου εξηγήσω τι έγινε γιατί αφορά εμένα και μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα” και μου λέει “μη με ακουμπάς γιατί τους αδερφούς τους ρίχνω μπουνιά όταν με ακουμπάνε”. Αυτό, λοιπόν, δεν με πείραξε σαν ατάκα αλλά μου έδωσε να καταλάβω στοιχεία του χαρακτήρα του».

Ο Λαμάι τότε είπε τα ακόλουθα:

«Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Είπε πάρα πολλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε όλο αυτό το πράγμα. Αν είπα κάτι, καταρχάς δεν είπα για μπουνιά. Μπαίνω μπροστά και μου λέει “φύγε από εδώ” του λέω γιατί να φύγω θέλω να μιλήσω μου κάνει τρεις φορές με το χέρι του λέω σε παρακαλώ πάρε το χέρι “γιατί μου λέει τι θα μου κάνεις” του λέω “σε παρακαλώ πάρε το χέρι”, επέμενε μου έκανε χειρονομία επίμονα και του λέω “μπορεί να φύγει κανένα χέρι να φας καμιά σφαλιάρα”. Το ποιος είμαι εγώ, αν έχω ηθική, αν έχω παιδεία, αν έχω αρχές κλπ το ξέρει πάρα πολύ καλά ο κόσμος μου».


Τότε ο Γιώργος Λιανός έκανε ξεκάθαρο τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει παραβίαση των κανονισμών:

«Ακούσαμε πολλές απόψεις κι από τις δυο ομάδες! Εγώ οφείλω από την μεριά μου να πω ότι αυτό το παιχνίδι σίγουρα δημιουργεί εντάσεις, σίγουρα παίζετε σε πολύ υψηλούς παλμούς και σε προηγούμενα Survivor έχουν ακουστεί πολλοί χαρακτηρισμοί. Αυτά μέχρι φυσικά ενός συγκεκριμένου ορίου, μπορούν να ειπωθούν χωρίς να θέλω να δώσω συγχωροχάρτι σε κανέναν, το πως ο καθένας διαχειρίζεται τα νεύρα του είναι προσωπική του υπόθεση. Αυτό το οποίο δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία αυτό ξέρετε ότι αυτομάτως οδηγεί στην αποβολή από το Survivor».

Survivor 2024: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την τρίτη και καθοριστική ασυλία, αλλά μία θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να την κερδίσει.

Με την Κρίστη Καθάργια να βγαίνει υποψήφια και τους Διάσημους να ξεμένουν από δυνάμεις οι ισορροπίες αρχίζουν και αλλάζουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα που θα κερδίσει απόψε την τρίτη ασυλία δεν είναι άλλη από των Μαχητών.

Όσον αφορά τον υποψήφιο αν επιλεχθεί γυναίκα από τους Διάσημους δεν αποκλείεται να είναι η Όλγα Πηλάκη.