Latest News

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 5άστερο ξενοδοχείο της απαγόρευσε την είσοδο γιατί πήγε topless στην πισίνα

 
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) φέρεται να έχει αποκλειστεί από το Four Seasons στο Λος Άντζελες μετά από παράπονα των πελατών της για την «παράξενη συμπεριφορά» της και την ημίγυμνη εμφάνισή της δίπλα... στην πισίνα.

Τρεις πηγές επιβεβαίωσαν αποκλειστικά στην αμερικανική εφημερίδα The U.S. Sun ότι το προσωπικό έχει τρελαθεί από τα καμώματα της ποπ σταρ τον τελευταίο χρόνο.

Η Britney ήταν επί μακρόν φιλοξενούμενη οικογενειακό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο απέχει μόλις λίγα λεπτά από την έπαυλή της αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Thousand Oaks.

Η 42χρονη σταρ στο παρελθόν είχε μοιραστεί στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες, ενώ είχε καλύψει το στήθος της καθώς χαλάρωνε σε μια σουίτα του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια μιας διαμονής της.

Η Britney μάλιστα πέρασε τη νύχτα του γάμου της στο Four Seasons.

Όπως φαίνεται ότι η τραγουδίστρια δεν είναι προς το παρόν ευπρόσδεκτη στις εγκαταστάσεις, αφού δεν άφησε στο προσωπικό άλλη επιλογή από το να της απαγορεύσει προσωρινά την πρόσβαση.

«Η Britney πηγαίνει στο Four Seasons στο Westlake Village εδώ και χρόνια, αλλά τελευταία προκαλεί πονοκέφαλο στο προσωπικό», δήλωσε ένας πληροφοριοδότης στην U.S. Sun.

«Τον τελευταίο χρόνο, της έχει απαγορευτεί η είσοδος στο ξενοδοχείο, την έχουν αποβάλει και τώρα της έχουν απαγορεύσει και πάλι την είσοδο. Κάποιοι πελάτες έχουν παραπονεθεί ότι πηγαίνει τόπλες δίπλα στην πισίνα και τους κάνει να αισθάνονται άβολα, ενώ η συμπεριφορά της είναι συχνά παράξενη και ενοχλητική. Το προσωπικό έχει μιλήσει γι' αυτό σε όλο το ξενοδοχείο και είναι πραγματικά λυπηρό, αλλά δεν επιτρέπεται να μπει εκεί αυτή τη στιγμή, σίγουρα όχι στο σπα», ανέφερε.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η Britney μπορεί να είναι μια A-list celebrity αλλά δεν μπορεί να τριγυρνάει και να κάνει ό,τι θέλει στο Four Seasons. Βλέπει πολλούς επισκέπτες υψηλού προφίλ και πλούσιους επισκέπτες που κάνουν check-in και ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ εκεί, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για αναψυχή και δεν θέλουν να νιώθουν άβολα».

Η U.S. Sun επικοινώνησε επανειλημμένα με εκπροσώπους της Britney και του Four Seasons στο Westlake Village, αλλά δεν έλαβε απάντηση.